14 december 2008

Håller Fromholdt?

Eftersom det har varit ganska bra flöde på kommentarerna under de senaste veckorna testar jag att kasta ut en fråga. Håller Jesper Fromholdt som förstemålvakt i ett lag som vill vara med i toppen av division 1? Personligen har jag bara sett honom i två matcher med reserverna i somras. Det känns onödigt att dra detaljerna offentligt, men då tyckte jag att han visade upp brister som gör att jag är väldigt tveksam. Samtidigt vet jag att han beskrivs som en stor talang och att han inte alls gjorde bort sig i segermatchen mot Landskrona i höstas. Vad säger ni som har sett honom mer?

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Tveksamt.
DIF har heller inte tänkt satsa på honom som förstakeeper vad jag förstått utan Jonas Bohlin.
Ha det!
L-Å G W

14/12/08 22:42  
Anonymous Anonym skrev...

Varför inte? Kom ihåg att vi är ett snäpp längre ned i seriesystemet och som sagt han gjorde inte bort sig mot Landskrona. En ung målvakt har ju inte den erfarenhet som en äldre målvakt har men med speltid och förtroende så kommer detta också.

15/12/08 11:48  
Anonymous Anonym skrev...

Vet inte i fallet med Fromholdt! Men viktigt inför den kommande säsongen är att båda målvakterna känner att de konkurrerar på samma villkor och att de kan trigga varandra och därmed utvecklas. För Jespers utveckling var det nog bra att Nurme försvann. Då Nurme sågs som självklar etta. Nu blir det en konkurrenssituation som kan höja alla inblandade parter!

15/12/08 16:12  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Tack för kommentarerna. Åsikterna verkar gå isär om Fromholdt ...

15/12/08 22:04  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka