25 mars 2006

Karlskoga-Kuriren

En sarkastisk kommentar på Kanon avslöjar att Karlskoga-Kuriren har fräschat upp sin hemsida. Mycket trevligt för oss som saknar tillgång till de papperstidningar som bevakar DIF. Nu får även vi läsa rapporterna från det kommande träningslägret på Cypern.

5 Kommentarer:

Blogger Anders Eriksson skrev...

Det roligaste med Larsas krönika är ju hans makalösa Mats Olsson-komplex.

25/3/06 23:00  
Anonymous Anonym skrev...

Inget är väl roligt med Grahns krönika. Vilken jubelidiot!! Han dömde ut Tony vid nomineringen förra året sedan har förföljelsen fortsatt. Han MÅSTE få rätt till varje pris. Jag tror att Grahn får sparken långt före Tony!!!

25/3/06 23:53  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Jag håller med om att krönikan är ogenomtänkt och rätt illa skriven. Däremot blir jag imponerad över att en så liten tidning tydligen ska skicka ett team till Cypern.

26/3/06 00:18  
Blogger Ida Thunberg skrev...

oj, ja mats olsson är helt klart den stora förebilden där...

ang resten: jag har inte jobbat med DIF och har ingen aning om hur "svåra" dom är, för visst är det ofta bra för båda parter med tillgänglighet osv. men just de exemplen som beskrivs i krönikan tycker jag inte är det minsta uppseendeväckande. det låter mest som en seriös tränare som fokuserar på sitt lag, snarare än på möjligheten att "ta en pilsner" ihop med journalister i "avspända sammanhang"...

26/3/06 11:55  
Anonymous Anonym skrev...

Karlgren kommenterar L-å Grahns LÅGvattenmärke: http://www.kanon.se/Kronikor/kronika%20060326.htm
Läsvärt och träffande.

26/3/06 23:52  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka