23 april 2006

Falkenberg-DIF 1-1

Oavgjort mot Falkenberg, alltså. Å ena sidan hävdar flera av dem som såg matchen att DIF var det något bättre laget. Å andra sidan kändes det inte alls så när jag satt hemma vid datorn och såg hur Falkenberg radade upp avslut på avslut i slutet av första och början av andra halvlek. Slutresultatet 1-1 är klart godkänt. Mest glädjande i dag var Andreas Drugges stabila insats. Hur bra blir han när han är ikapp efter sin skada?

6 Kommentarer:

Blogger Ida Thunberg skrev...

Han blir grym! Jag tyckte han gjorde en väldigt bra match idag, speciellt med tanke på att han tränat långt ifrån för fullt under försäsongen. Slet och kämpade, helt rätt inställning.

24/4/06 00:18  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Det låter väldigt bra. Jag har haft ångest för hela den här Kaboushistorien, men ska man vara krass kommer han kanske inte att behövas?

24/4/06 11:17  
Anonymous Anonym skrev...

Fast det skulle ju vara bra med en balansspelare som både hade ett väl utvecklat passningsspel och ett starkt fysiskt spel. Å andra sidan har ju Abder inte lyckats riktigt i balansrollen. Visst är Hedberg och Lindskog ett gott alternativ i mitten men det vore ju bra att kunna alternera litegrann även på denna plats.
S.V.

25/4/06 00:02  
Blogger Anders Eriksson skrev...

Tobbe S har väl spelat där lite under försäsongen? Och gjort det bra? Eller har jag drömt?

25/4/06 10:34  
Anonymous Anonym skrev...

Det stämmer, Anders.

/Einar

25/4/06 19:20  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Av någon anledning verkar Tony har valt bort Solberg som balansspelare. Han fick ju beröm för sin insats mot Norrköping, men sedan har det väl inte blivit särskilt många chanser?

25/4/06 20:20  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka