21 april 2006

Mörkläggning

Abder Kabous finns inte med i truppen inför matchen mot Falkenberg. Varför? Ryktena går, men Tony Gustavsson vill inte berätta något om bakgrunden. Idiotiskt, tycker jag. I ett sådant här läge har DIF inget att vinna på att inte lägga korten på bordet. Det kommer bara att leda till ogrundade spekulationer.

9 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Bullen, finns det något som heter hänsyn till annan hos dig? Jag tvivlar efter ditt inlägg. Sorligt.

21/4/06 20:57  
Anonymous Anonym skrev...

Nu har du förlorat min respekt! Fatta att det handlar om människor.
Lämnar du ut dina kompisars problem ofentligt? Dina bullar verkar numera ruttna.

21/4/06 21:08  
Anonymous Anonym skrev...

Har du tappat fattningen, dåre?

21/4/06 21:11  
Anonymous Anonym skrev...

Idiot kan du var själv.

21/4/06 21:19  
Anonymous Anonym skrev...

Simon, Hur mycket vet du? Är du i de inre kretsarna? Vem är du som kan stå över andra? En blivande jornaliist? Eller ett ränstensbarn? Ditt omdömde är förbrukat.

21/4/06 22:24  
Blogger Anders Eriksson skrev...

Jag förstår verkligen inte vad Simon skrivit, som skulle vara särskilt upprörande? Kabous har spelat de flesta träningsmatcherna och fått mycket beröm. Att han då inte är uttagen i premiären är märkligt och att Tony svarar så undflyende som han gör är oroväckande.

Jag har verkligen ingen som helst information mer än den som framkommit på Kanon och i gästboken, men nog är det märkligt alltid. Och, framförallt, att utifrån detta inlägg påstå att man tappat förtroendet för Simon är bara löjligt.

21/4/06 22:47  
Anonymous Anonym skrev...

Vad i hela?

Jag hoppas (och tror) att de fem första kommentarerna är skrivna av en ensam överförfriskad supporter.

Simons frågeställning är i min mening i allra högsta grad relevant och jag kan för i mitt liv inte förstå varför någon som är intresserad av laget skulle tycka annorlunda

För egen del hade "personliga problem" eller "motivationsproblem" eller motsvarande (nu vet jag inte vad som hänt i detta fallet men ni fattar principen) räckt gott och väl som förklaring. Att bara moltiga känns inte som en bra lösning.

Kan det vara så att klubben inte vill gå ut med information om problemet för att det skulle kunna försvåra en eventuell försäljning?

21/4/06 23:04  
Anonymous Anonym skrev...

Simon, ser inget anmärkningsvärt i ditt inlägg. Keep up the good work, du är den i särklass intressantaste DIF-bloggaren just nu.

/tir

21/4/06 23:09  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Det är fullt möjligt att personen eller personerna som har skrivit de fem första kommentarerna har rätt och att det finns särskilda omständigheter här som vi inte känner till. Just därför tycker jag (precis som Turbohasse) att DIF borde gå ut med något, även om det bara kan bli en allmän kommentar om att Kabous avstår matchen av "personliga skäl". Den här totala tystnaden leder bara till att det börjar skvallras.

21/4/06 23:46  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka