03 maj 2006

Sulisalo till USA

Anders Sulisalo inledde skakigt i fjol men har blivit bättre och bättre sedan dess. Nu har han fått en möjlighet att plugga och spela fotboll i USA. Jag har full förståelse för att han vill ta den chansen. Däremot surnar jag till ordentligt när det sker under de här omständigheterna. Genom åren har många spelare fått skit för att de lämnat DIF mellan två säsonger. Om det som Nisse Jansson säger om de senaste månadernas signaler från Anders Sulisalo är sant så är det här ett betydligt större svek. Den här gången har DIF inte ens fått chansen att hitta en likvärdig ersättare.

Frågan nu är vem som ska spela högerback mot Ljungskile på lördag. Tobias Larsson och Henrik Berger är de två namn som nämns oftast i spekulationerna. Ett tredje alternativ är Tobias Hedberg. När försäsongen inleddes var det uppenbart att Tony Gustavsson var inställd på att spela in honom på den positionen.

1 Kommentarer:

Blogger Anders Eriksson skrev...

Jag funderade lite på det där med "mörkandet". Kan det inte vara så att han inte trodde att han skulle komma in, men så fick han någon slags reservplats som han var tvungen att ta på en gång och så blev det så här? Det är ju omöjligt för oss att veta egentligen hur det gått till.

Men nu är det som det är. Som jag ser det finns det ingen poäng med att bråka mer om detta, egentligen. Det är ju inte som att han gick till Örebro.

4/5/06 10:29  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka