01 juni 2006

DIF-Örebro 1-2

När Åtvidaberg kvitterade på övertid svor jag och slängde saker omkring mig. Den här gången orkade jag inte ens reagera. DIF tar ledningen. DIF spelar bra. DIF tar bort Lars Larsen och har flera chanser att avgöra. Så slutar allt med Örebros - och Sebastian Henrikssons - segermål i slutsekunderna. Fy fan.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Var du på matchen? Varför låter de den där Mendez spela , som hela tiden lägger sig ner?? hAN FÅR JU INTE EN enda frispark med sig pga det. Han är för klen. Låt Micke E komma in tidigare istället,han är både stark och snabbare än vad Mendez är. Ok, han kanske inte är lika teknisk, men låt han få lite rutin så blir han bättre än både manedez o hazani. Det kan inte vara lätt att komma in som avbytare, det måste var svårare. Hoppas de vinner imorgon.Hoppas Tony tänker rätt!

4/6/06 22:18  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Jag har bara sett bortamatchen mot Qviding så här långt. Mendes mål där gör att jag kan förlåta det mesta. Sett till hela säsongsinledningen är han en liten besvikelse, men förhoppningsvis kommer han i gång längre fram.

5/6/06 00:27  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka