27 juni 2006

Mendes mot allsvenskan?

Daniel Mendes kändes inte alls som någon fullträff i våras. Nu har han tuffat till sig och anpassat sig till den otacksamma rollen som ensam anfallare. Då kommer utdelningen. Efter tre mål på lika många matcher närmar han sig toppen i superettans skytteliga. Sådant uppmärksammas. "Redan nu har flera allsvenska klubbar börjat sondera terrängen. Risken är väl stor att vi kan mista honom", säger Tony Gustavsson i en intressant intervju med Landskronabloggaren Lasse Möller. Själv tycker jag att Daniel Mendes måste visa lite mer innan det går att säga att han håller allsvensk klass. Däremot är det ingen tvekan om att han har vuxit ut till att bli en av de absolut viktigaste spelarna för DIF.

4 Kommentarer:

Blogger Anders Eriksson skrev...

Han är nog inte den enda som det kommer att ryckas i när höst/vinter-upplagan av den löjliga säsongen står för handen. Stefan är redan klar för Kalmar, Seb är enligt Expressen "för bra för superettan", Emil är - när han är i form - en otroligt bra, modern ytterback och så vidare. Fördelen med nedflyttningskamp är att spelarna inte framstår som lika attraktiva. Hamnar vi strax under toppen, kommer situationen se annorlunda ut. Tror jag.

28/6/06 12:43  
Anonymous Anonym skrev...

Börja förhandla kontrakt med Zeb, Emil osv. så det inte blir som med Stefan Larsson!

Enligt Zeb så hade ju ingen allsvensk klubb hört av sig till honom - detta sa han för några veckor sen..

Kom igen nu DIF, vi måste behålla åtminstone majoriteten av våra nyckelspelare för att kunna sikta uppåt i längden (nu har vi redan tappat vår allra bästa spelare..)

28/6/06 15:11  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Jag håller med om att det är hög tid att börja prata nya kontrakt med några av nyckelspelarna. Annars är väl den bästa lösningen på problemet att DIF tar klivet upp i allsvenskan ...

28/6/06 23:50  
Anonymous Anonym skrev...

Skulle alla få samma chans som Mendes och lika mycket speltid som han trots matcher som inte varit så bra så skulle DIF vara ännu bättre! Visserligen har han fått in ett o annat mål nu de sista matcherna o det är bra. Men de är 10 till på planen vilket många tyvärr glömmer. De på bänken ska vi inte heller glömma! De gör minst lika mycket de på både träningar o matcher. De få ibland stå o värma upp i 40 minuter utan att Tony byter in dem. Byt lite mer istället så det kommer in lite nya ben ibland.Glöm inte att DIF behöver alla spelarna!

29/6/06 21:38  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka