10 juli 2006

Lamöy och Kabous

Eirik Lamöy och Abder Kabous var två av de stora snackisarna inför säsongen. Även om båda har skött sig bra i enskilda matcher har de inte riktigt levt upp till de högt ställda förväntningarna. Därför var det extra kul att se dem mot Umeå. Eirik Lamöy kom in med en halvtimme kvar och ville så mycket att han nästan såg ut att ha glömt offsideregeln. Först precisionsbröstade han ned bollen till Daniel Mendes som sköt in kvitteringen. Sex minuter senare gjorde han ett eget drömmål via ribban. Det borde ha räckt för att få pris som matchens spelare. Sedan har vi Abder Kabous. Han var inte helt lyckad i lördags och har väl inte varit det i någon av de senaste matcherna. Ändå var det han som öppnade för Eirik Lamöys mål med sin makalösa lilla vrickning. Det finns bara en spelare i DIF som kan göra något sådant.

2 Kommentarer:

Blogger ptrkhmbrg skrev...

Lamøy var väl inte tänkt som en viktig spelare den här säsongen? Han presenterades väl som ett framtidsnamn. Det jag såg av honom i Landskrona lovade mycket gott. Inte lika bra senast mot Umeå. Men han verkar extremt intresserad av att lära sig och är snabb som en antilop. Kommer att med några år i Tonys händer att bli grym. Spelar i Allsvenskan eller högre inom tre år. Helst med Degerfors (och då blir det väl i Allsvenskan i så fall).

10/7/06 22:51  
Blogger Simon Rothelius skrev...

När Tony skulle nämna en spännande spelare vid upptaktsträffen inför serien valde han Lamöy. Jag tror också på honom, men det gäller nog att han spelar sig in i startelvan under hösten. Annars finns en uppenbar risk för hemlängtan.

10/7/06 23:16  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka