25 augusti 2006

Mano Garcia

Efter tjugo minuter mot Falkenberg var jag övertygad om att Mano Garcia skulle sätta minst en boll innan slutsignalen. Det gjorde han inte. Efter ytterligare tre mållösa matcher får han hård kritik från både supportrar och Tony Gustavsson. DIF sökte en anfallare som kunde gå direkt in i laget och leverera. Ur det perspektivet är Mano Garcia förstås en stor besvikelse. Ändå tycker jag att det är alldeles för tidigt att döma ut honom helt. Vi får inte glömma att en viss Daniel Mendes också hade stora svårigheter under sina första matcher för DIF.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Andra i laget blir utdömda efter kortare inhopp! Alla får inte samma chans i laget att visa vad de går för. Tony tar ut laget efter hur de presterar på träningarna och matcher, säger han. Han är inte konsekvent i sina bedömningar tycker jag. Ta Tobbe L d ä tex. Han gjorde mål mot Väsby och gjorde en bra match, matchen efter får Mano förtroendet att starta. Lärlingarna de har får slita häcken av sig utan kredit.

26/8/06 10:31  
Anonymous Anonym skrev...

Nej, du har helt rätt. Tony är inte konsekvent. Ta bara Kanous som får chans på chans utan att visa något speciellt. Men det är klart, det var ju Tonys värvning. Och att peta Kabous är det samma som att säga att han gjorde ett misstag som värvade honom.

Sen håller jag med om att Tobbe Larsson förtjänar att lira från start. Som anfallare. Inte på en kant. Drugge kan gott få vila ett tag. Men nej det går ju inte. Det är ytterligare en av Tonys värvningar och måste ju spela till varje pris.

Jag kan avslöja att det finns en stor irritation över det här i spelatruppen.

Vad gäller Mano hoppas jag naturligtvis också att det lossnar för honom. Men det är fel att jämföra honom med Mendes. Det är olika spelartyper. Mano påminner mer om Hasani som jobbade på stora ytor. Mendes var en killer i djupled och i straffområdet.

26/8/06 11:07  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Tack för intressanta kommentarer. Sådana är alltid välkomna. Tobbe Larsson lär väl få chansen mot BP om det stämmer att Mano har stukat foten. Förhoppningsvis tar han den. När det gäller Kabous och Drugge tycker jag att de har gjort sig förtjänta av sina platser i startelvan. Tony har inte tvekat att bänka Lamöy, och det är ju verkligen "hans" värvning. Däremot är det förstås inte bra om det är dålig stämning i truppen.

26/8/06 20:59  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka