24 september 2006

Garcia från start?

Ljuset i gårdagsmörkret var att Mano Garcia gjorde sitt första riktiga mål för DIF. Skönast var nästan att se hans agerande efteråt. För en anfallare som inte levt upp till de högt ställda förväntningarna måste det ha varit en oerhörd lättnad att äntligen få spräcka nollan. Mano Garcia struntade i att fira. Han hämtade bollen ur nätet, sprang över halva planen och placerade den resolut på mittpunkten. Så agerar en lagspelare.

Att det var just Mano Garcia som hittade rätt var ingen slump. DIF var som bäst under den korta period som han, Shpetim Hasani, Eirik Lamöy och Andreas Drugge fick chansen att bygga upp anfallen tillsammans. Förhoppningsvis drar Tony Gustavsson rätt slutsatser och låter alla fyra starta mot Jönköpings Södra. Risken att en sådan startuppställning tappar i defensiven är förstås uppenbar. Samtidigt finns det inte så mycket kvar att slå vakt om. DIF har fortfarande inte hållit nollan sedan den 17 juni.

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Drugge kan vara med och bygga anfall även från en balanspel tack vare sitt fina passningsspel och spelsinne. Eftersom han även är bra defensivt får han förståss då spela just balans. mano = nr 10 pos. lamöy v-kant och spettet på topp.

Heureka !

och inte för offensivt...

28/9/06 01:19  
Anonymous Anonym skrev...

" ... från en balansposition " skulle det såklart vara.

Sorry

28/9/06 01:21  
Anonymous Anonym skrev...

Drugge som balansspelare? Bättre än Hedberg, klassen sämre än Solberg. Dessutom vill han inte spela på den positionen om jag tolkat det hela rätt. Bänken är nog rätt plats för honom just nu.

28/9/06 07:30  
Anonymous Anonym skrev...

Drugge sämre än Solberg som balans.
Men snälla nån ! Sämre på vad då i den positionen ? Fick inte Drugge spela balans mot Assyriska på slutet när Mano kom in eller var det Solberg som gick in som balans och Drugge gick ut på kanten ? Matchen mot TFF ? Solberg har varit överraskande bra som balans i år men just nu verkar han vek och jobar inte tillräckligt. Nerver ? Inställning ? Riskerar att få börja på bänken på söndag = Tony var inte nöjd med honom senast.

29/9/06 00:49  
Anonymous Anonym skrev...

Bara för att Drugge får spela betyder ju inte att han är bättre.
Det betyder bara att han är en av Tonys favoritspelare. Hedberg är en annan favorit som spelat från start nästan hela säsongen. Och det har knappast med kvalitet att göra. Alla tränare har sina favoriter. Sen om det tillför laget något är en helt annan femma.

29/9/06 14:41  
Anonymous Anonym skrev...

Du har helt rätt !
Min uppfattning är att Drugge är bättre än Solberg som balans.
Men Solberg är bättre än Drugge på kanten. Det blir nog så som Tony placerar dom på söndag...
Hoppas bara att det ger poäng !
Gött med nytt Solberg-kontrakt.

29/9/06 22:12  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka