30 september 2006

Solberg förlänger

Tobias Solberg har skrivit under ett nytt treårskontrakt med DIF. Bra för de kommande säsongerna - och för morgondagen. Att en av dem som varit med längst visar att han tror på laget i det här utsatta läget borde kunna fungera som en positiv injektion.

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Det var det!! Tony säger att han tar ut laget efter hur de presterar på träning. Var på torsdagens träning och såg många heta spelare. En av dem var unge M.Eriksson. Han var j-t het. Han satte 3-4 mål - av de 3-4 chanser han hade. Idag hade DIF tydligen 8-10 målchanser, varav ett sattes i nätet. Hur ska man vara på träningarna för att få en chans av TG? Jag har följt många av Degerfors-killarna sen många år tillbaka, men de får aldrig chansen för det satsas inte lika mycket på dem, som på de som kommer från andra klubbar. Tony gör det inte i alla fall. Vad säger styrelsen kan man ju undra. Är inte egna produkter något att satsa på? Det är ju de som ser till att DIf överlever i längden.

1/10/06 18:08  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Vad finns det för spelare som är intressanta men inte har fått chansen?

2/10/06 00:46  
Anonymous Anonym skrev...

vad snackar du om, inge som får chansen? ... hur många chanser hade Emil Johansson haft innan Tony tog över? Noll. Att låta en sån yngling kliva in i en SE premiär på Råsunda kallar jag att satsa på egna produkter iallafall. Sen får du tycka vad du vill.

2/10/06 23:55  
Anonymous Anonym skrev...

Vi tycker nog likadant. Det jag menar är ju att när man får sådana chanser som Emil fått(med från start förra året i SE i nästan varje match)som du skriver om ovan, dvs när man får det förtroendet av tränaren så växer man också som spelare och det bär också frukt. Emil har blivit en av våra viktigaste spelare. Jag skrev inte "Ingen får chansen". Det jag menar är att det är viktigt att alla spelare borde få lika stora möjligheter. Jag vet att alla inte kan vara med i startelvan eller ens i truppen, men ska ändå få utvecklas.

3/10/06 12:46  
Anonymous Anonym skrev...

okej. då är jag med bättre. då är vi ganska överens om det mesta. ibland är det lite synd att det bara finns 11 platser att fylla ut :)

3/10/06 15:01  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka