12 oktober 2006

Mörker

Sundsvalls tre väntade poäng i kväll innebär att DIF är nere under kvalstrecket. Jag försökte verkligen att få till lite positivt tänkande i det här inlägget, men efter att ha tittat på tabellen gick det inte. DIF har vunnit två matcher av 13 möjliga efter sommaruppehållet. Nu talar det mesta för att laget behöver vinna två av två. Det måste till en enorm uppryckning för att det ska gå.

7 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Då gäller det att satsa offensivt.

12/10/06 23:19  
Anonymous Anonym skrev...

Bara att börja heja på Ljungskile, om de kryssar (eller ännu hellre vinner) borta mot Assyriska finns en chans att DIF, trots allt, klarar det utan kval. Det är räddningsplankan, som jag ser det.

/tir

12/10/06 23:57  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Tir: Medhåll. Assyriska är det av lagen ovanför som det finns en rimlig chans att passera.

13/10/06 16:46  
Anonymous Anonym skrev...

Läser Aftonbladet på nätet om att Tony har disk. med Hammarby om tränarjobb två gånger. Detta kom ju också väldigt "lägligt", eller hur? Det är otroligt. Killarna i Degerfors har ju spelat i motvind hela säsongen. Det är otroligt att de har plockat poäng överhuvudtaget. Spelare som försvinner, en tränare som sneglar åt annat håll trots kontrakt till 2008. Hur pass mycket engagemang har man då????

13/10/06 18:18  
Anonymous Anonym skrev...

Jag blir upprörd över hur tränare och spelare våldtar namnet Degerfors IF som parasiter och fästingar tills dom hittar ett bättre värddjur (arbetsgivare) och lämnar det sjunkande skeppet infekterat och sjukt utan att bry sig. Degerfors IF ger dom ett ansikte utåt och klubben får inte så mycket som ett tack. Märkligt att det finns klubbar som vill ha någon av dom med tanke på vad dom presterar. //Pontus

13/10/06 23:59  
Anonymous Anonym skrev...

Pontus! Har bojkottat de senaste matcherna pga av den , ska vi kalla det "hånfulla" stil han nöjdförklarat sitt lag trots skitspel och tvärtorsk!! .. hade bara bra erfarenheter av norrläningar , hoppas Tony-saten är en inflyttad klyktattare , för jag vill gärna hålla kvar mitt minne av bra människor däruppe.. / Rolle !
ps.we dont need u tony!ds

14/10/06 00:38  
Anonymous Anonym skrev...

Åh, underbara bruksmentalitet.

Vad smart du är Rolle, bojkotta DIF bara - läget blir säkert mycket bättre tack vare dina kraftfulla (icke-)aktioner.

Hade du gått på matchen senast så hade du sett att DIF då spelade bättre än på mycket mycket länge. Men nej just det, du hade ju din bojkott att tänka på.

14/10/06 18:41  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka