11 oktober 2006

Shpetim Hasani

De utländska spelarna har det tufft i DIF. Abder Kabous och Renato Rodrigues har fått mycket kritik tidigare under säsongen. Mot Jönköpings Södra var en dålig första halvlek tillräckligt för att någon stjärna i klacken skulle börja gorma om att Mano Garcia borde åka "hem till Copacabana". Med tanke på det är det konstigt att det inte gnälls mer på Shpetim Hasani. När han skrev på för DIF för en dryg månad sedan hävdade många att han är bättre än Daniel Mendes. Ett mål på de sex matcher som har spelats sedan dess än naturligtvis inte godkänt. Att hela laget haft problem förklarar en del, men inte allt. Nu på slutet är det Mano Garcia som har tagit sig fram till de heta målchanserna. Shpetim Hasani har fortsatt att fastna på motståndarförsvararna.

Betyder det här att värvningen är misslyckad? Inte nödvändigtvis. Shpetim Hasani har hög kapacitet och skulle kunna tillföra massor i DIF under de kommande åren. Problemet är att han nog måste plocka fram en del av det redan nu. Annars är risken för degradering och ett rivet kontrakt uppenbar.

3 Kommentarer:

Blogger Anders Eriksson skrev...

Mendes hade ju även han problem i början, det kom igång på slutet. Sen bleb han norpad av Gnaget.

Åker vi ur nu, kommer det dröja bra länge innan vi kan göra det igen misstänker jag. Spelare kommer att försvinna och jag har svårt att se att vi har de resurser som krävs för att förstärka igen. Tyvärr.

12/10/06 09:56  
Anonymous Anonym skrev...

Degradering innebär ekonomiskt mörker. Tro mig.

12/10/06 10:45  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Jag vägrar att tänka på degradering ännu. DIF har trots allt bra chanser att vinna i ett kval, om vi nu skulle hamna där.

12/10/06 22:00  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka