27 oktober 2006

Testspelarna

Magnus Tappert från Kalmar och Kalle Norrbin från Luleå verkar ha imponerat stort under torsdagskvällens provträning."Tappert är en riktig Stefan-typ, en stor, robust och brytningssäker spelare. Kalle är en modern ytterback, lite som Emil Johansson men lite starkare i kroppen", säger Tony Gustavsson till reportern från Karlskoga-Kuriren. Det låter nästan för bra för att vara sant.

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

...och Kabous skulle tillföra en ny dimension till Degerfors spel. Vad Tony G säger spelar inte längre någon roll. Tack och lov.

27/10/06 16:16  
Anonymous Anonym skrev...

Likadant gäller hans spelide`med en forward, som Tony envist hävdat är en framgångsrik spelide´-läs intervjuen på Bajens hemsida, där han svarar på frågan om han står fast vid den spelide´n även med Hammarby. Han säger att han inte hade det spelarmaterial i Degerfors som krävs för att spela 4-4-2?? Låter konstigt tycker jag.Vad säger du Simon?

28/10/06 17:07  
Anonymous Anonym skrev...

Han får inte spela 4-2-3-1 i Bajen. Klubben vill ha 4-4-2 med en diamant på mitten och det är bara för Tony att rätta in sig i ledet.

Man kan ju undra varför han propagerat för ett spelsystem in i absurdum men lägger sig platt på rygg för ett annat när han byter klubb?

Det är verkligen mycket snack och liten verkstad när det gäller den mannen.

28/10/06 18:44  
Anonymous Anonym skrev...

Det är det jag menar (föregånde kom). Hur många av oss i supporters har inte varit förbannade rent ut sagt varenda match när han envisats med sitt spel med en forward? De har haft bra forwards att ta till hela säsongen men de har inte fått spela så att de fått ut sin fulla kapacitet.

28/10/06 20:11  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Värvningen av Kabous var förstås inte lyckad, men annars håller jag inte med er i kritiken mot Tony. Det går alldeles utmärkt att spela offensivt med det nuvarande spelsystemet också. Det tyckte jag att de sista matcherna under säsongen visade.

30/10/06 00:55  
Anonymous Anonym skrev...

eeeh, ursäkta mig nu. men vad tycker ni tony skulle ha gjort då? fortsatt att spela 4-4-2 i matchen mot AIK när man fick stryk med SEX-NOLL!!! i genrepet mot BP!!?!?! kan väl säga att det blev liiite bättre resultat? även om det blev färre mål. rätt?

30/10/06 01:13  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka