25 november 2006

Kabous på vift

Abder Kabous har åkt till Frankrike för att leta efter en ny arbetsgivare. Det är nog lika bra. Ändå blir jag lite orolig när jag läser om oklarheterna kring utflykten i Karlskoga-Kuriren. Det är säkert frestande att önska honom lycka till och låta honom gå till vilken klubb som helst, men vi får inte glömma att det rör sig om en professionell spelare som står under kontrakt. DIF är skyldigt att åtminstone försöka få in lite pengar vid en eventuell övergång. Då håller det inte att ha så dålig koll på var han har tagit vägen.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Whao går det att kommentera!

25/11/06 21:47  
Anonymous Anonym skrev...

Glöm deg för Kabous. Vi får vara glada om han bryter kontraktet frivilligt. Bara det är en stor vinst.

25/11/06 22:26  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Anonymous 1: Ja, och det får gärna fler göra.

Anonymous 2: Varför skulle det vara omöjligt? Om Kabous får napp i en fransk klubb på hyfsad nivå borde de väl ha råd att betala en symbolisk summa.

27/11/06 23:46  
Anonymous Anonym skrev...

Råd? Ja. Vilja? Nej.

Vi sitter inte direkt i förarsätet i den här affären. Vi vill inte ha honom kvar och det får naturligtvis en potentiell ny arbetsgivare reda på.

För vår del handlar det om att bli kvitt ett stort problem och en årslön på drygt 300 000 kr med arbetsgivaravgifter inräknat.

De 200 000 kr som vi betalade för honom kan vi nog glömma att få tillbaka. Om inte vår före detta tränare vill värva honom till sin nya klubb...

28/11/06 08:12  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka