13 mars 2007

Gåtan Garcia

Mano Garcia fortsätter att förbrylla. Efter debutmatchen mot Falkenberg förra sommaren snackades det om att vi snart skulle ha glömt Daniel Mendes. Sedan var han riktigt dålig under en lång period innan han började hitta rätt i en roll strax bakom Shpetim Hasani. Efter några fina insatser under senhösten var det nog många som tänkte som jag. "Nästa säsong, då jävlar ..."

Hur har det blivit? Hittills har Mano Garcia varit fullständigt osynlig i träningsmatcherna. Senast fick han öppen kritik av Mark Selmer. Dessutom ryktas det om att missnöjet gror bland de andra spelarna i laget. Olikheterna är fortfarande fler än likheterna, men det börjar bli svårt att inte associera till en viss Abder Kabous.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Jag kan personligen inte låta bli att bli irriterad så fort det börjar bli snack om spelare som "börjar tröttna" oavsett om det är på tränare, andra spelare eller vad det än är. De är vuxna människor och får fan ta upp det med personen i fråga om det är något som stör dem. Så mycket ska man väl kunna kräva av en person, oavsett om det handlar om en arbetskamrat eller en lagkompis.

14/3/07 09:41  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Klok synpunkt. Om jag förstod saken rätt handlade det här gnisslet bara om händelser på själva fotbollsplanen, så förhoppningsvis är det redan löst. Två mål från Mano i kväll är ju ett gott tecken.

14/3/07 22:28  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka