12 juli 2007

Instruktör Pettersson

Jag vet att det var fler än jag som blev förbryllade över de första uppgifterna om att Andreas Pettersson erbjudits jobbet som förstetränare men tackat nej. Nu i morse snubblande jag över en artikel från Karlskoga-Kuriren som gömts på Nerikes Allehandas webbplats. Där förklarar han själv varför. Mycket intressant.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Men kunde han inte ens svara på den sista frågan om vems syn på fotboll hans liknade mest?

Istället är han "ödmjuk" och säger återigen att han lärt sig mycket av dom alla?

känns mest som om han inte vill ha "huvudansvaret" för att det är då man åker ut om det går dåligt, och att det går bra att styra mycket ändå! Bara organisationen är den "rätta".

13/7/07 21:25  
Anonymous Anonym skrev...

Ändå är det han som styr o ställer,håller i alla träningar. har teori med killarna, varför inte ta det ansvaret? Ta ansvar det man gör???

13/7/07 23:22  
Anonymous Anonym skrev...

Han vill inte ha ansvaret. Annars skulle han naturligtvis ha tackat ja. Det är mycket lättare att stå strax bakom och fäkta med armarna. Går det åt helvete kan han alltid säga "Det var han - inte jag".
Det är svårare att göra det om man är huvudtränare.

15/7/07 08:49  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Jag köper inte riktigt att AP skulle vara feg på det sättet. Flyttar man från Luleå till Degerfors måste man ju vara rätt så inställd på att göra karriär som fotbollstränare. Men visst, det är konstigt att han inte tog chansen när han fick den.

16/7/07 16:56  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka