26 juli 2007

Sommarbetyg anfallarna

Tobias Larsson
Kämpar alltid hårt men har svårt att åstadkomma något konstruktivt mot försvararna i superettan. Möjligtvis hämmas Tobias Larsson fortfarande av skadeproblemen under försäsongen. Förhoppningsvis innebär de två konstmålen mot Sunne i DM senast att det snart lossnar i seriespelet också.
Betyg: UNDERKÄND

Mano Garcia
Var bra i början av säsongen när resten av truppen var dålig men har tappat i takt med att de andra har spelat upp sig. Jag står fast vid att det finns en ruskig potential här, men det verkar vara svårt att hitta en lämplig plats för Mano Garcia i lagbygget. Tre mål gör att han i alla fall klarar sig undan underkänt i betyg.
Betyg: GODKÄND

Shpetim Hasani
Har sett väldigt bra ut i de senaste matcherna och kommer säkert att bli en av lagets viktigaste spelare under hösten. Nu handlar det om våren, och då är han inte i närheten av att få godkänt. Inför säsongen pratade Shpetim Hasani om att göra mellan 15 och 20 mål. Hittills har det blivit ett - på straff. Det håller inte.
Betyg: UNDERKÄND

Dejan Doslic
Det vore fel att förvänta sig några underverk av honom den här säsongen, men mer än så här trodde jag nog att det skulle bli. Dejan Doslic gör nästan inga mål i utvecklingslaget och verkar ha stannat upp i utvecklingen. Just nu känns en egen produkt som Mario Simunovic faktiskt betydligt intressantare.
Betyg: UNDERKÄND

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Skrev tidigare, såg inte dina omdömen.Läste idag i tidningen att Deijan inte längre platsar i Landslaget. Du har rätt, han är inte så bra som man påstår. Han kanske är bra i Tipselit - men steget till Superettan är för stort. Han är bara 17 år - vad ska man begära??? Tyvärr har man låtit andra spelare gå, för hans skull, som skule ha utvecklats mer än vad Deijan gort detta år. Men så är det! Tyvärr tar inte Dif hand om sina talanger! (förutom Toivo + emil från den gen.).

26/7/07 23:35  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Syftar du på Mikael Eriksson?

27/7/07 00:49  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka