25 juli 2007

Sommarbetyg mittfältarna

Henrik Berger
Fortsätter att trotsa alla föreställningar om hur åldrade fotbollsspelare ska bete sig. Henrik Berger tillhör inte de allra bästa i laget, men han gör alltid sitt jobb och har faktiskt sett riktigt vass ut i offensiven under våren. Det är gott nog.
Betyg: GODKÄND

Tobias Solberg
En klar besvikelse så här långt. Tobias Solberg har gjort något mål och kan fortfarande slå geniala passningar då och då, men just nu är han ganska långt från att vara den där härföraren och speldirigenten på mittfältet som DIF skulle behöva.
Betyg: UNDERKÄND

Andreas Drugge
Ännu en besvikelse. Målen mot Norrköping och Sirius lovar gott inför hösten, men i de flesta matcherna tidigare har Andreas Drugge sett tung och håglös ut. Vi har rätt att kräva mer än så här av en spelare som värvades för att ersätta Ola Toivonen.
Betyg: UNDERKÄND

Jonas Lindskog
Går egentligen inte att betygsätta. Insatserna på planen har varit svaga, men med tanke på de efterhängsna knäproblemen vore det grymt att ge honom underkänt. Jonas Lindskog får helt enkelt bita ihop och fortsätta att rehabiliteringsträna inför nästa säsong.
Betyg: GODKÄND

Jonas Bergman
Gör förmodligen sin hittills bästa säsong i den rödvita tröjan. Jonas Bergman ser urstark ut och utstrålar en härlig pondus när han går framåt. Fyra mål på 15 matcher är ett riktigt bra facit för en yttermittfältare i ett bottenlag. Förhoppningsvis är förhandlingarna om ett nytt kontrakt redan påbörjade.
Betyg: VÄL GODKÄND

Johan Bertilsson
Här är jag väldigt kluven. Till att börja med hade jag inte räknat med att Johan Bertilsson skulle bli något annat än en bänknötare som kunde göra pigga inhopp då och då. Sedan gjorde han en stark försäsong som väckte förhoppningar om något mer. De har inte riktigt infriats. Johan Bertilsson klarar sig undan underkänt nu, men jag hoppas att han vågar ta för sig lite mer under hösten.
Betyg: GODKÄND

Erik Nilsson
Fick chansen från start mot Sundsvall och klarade sig riktigt bra. Bara det innebär att han har uträttat mer än väntat under den här säsongen. Blir det fler matcher från start kan betyget bli högre.
Betyg: GODKÄND

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Ska bli väldigt intressant vad du tycker om alla forwards!

26/7/07 23:24  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka