24 augusti 2007

Magnus Tappert

Tidigare i somras dök det upp en obekräftad uppgift om att Magnus Tappert kostade mellan 600 000 och 800 000 kronor när han kom från Kalmar. Snacket om en floppvärvning tog förstås ny fart. Därför var det särskilt roligt att se honom i lördags. Magnus Tappert vann närkamperna, spelade sig ur svåra situationer och nickade bort höjdboll på höjdboll framför Ljungskiles anfallare. Fram till de sista 20 minuterna - när det mesta i defensiven havererade - var det lite grann som att se det bästa av Renato Rodrigues och Fredrik Holmberg förenat i en och samma person.

Renato Rodrigues och Fredrik Holmberg, ja. Den förste är för ojämn och den andre verkar bli borta ytterligare en tid på grund av sin skada. Magnus Tappert kommer att bli en nyckelspelare i höst - oavsett om DIF hittar en ny mittback eller inte.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

800 000 kr? Du måste skämta. Ta bort en nolla. Dela med tre. Sen är du jävligt nära sanningen för vad Tappert kostade. Jodå, jag har den bästa av källor.

Avdelning skvaller: Såg honom i dag på Kronhallen stå och plocka lösgodis. Förvisso naturvarianten men det blev en tung påse till slut...

För mig känns Tappert som ett nyförvärv. Vi kanske ska lägga resurserna på en HB i stället nu när Rodrigues är redo för fajt igen. Hedberg finns ju som backup i mitten.

24/8/07 23:18  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Din siffra låter betydligt rimligare än den som spreds av Torbjörn Karlgren. Stämmer den så bör Tappert betraktas som ett bra köp. Jag tycker att han var riktigt bra senast.

Först en orgel och sedan naturgodis. Tappert låter som en riktig bohem. Skvallra gärna mer om vad som händer i Degerfors i kommentarerna! Sådant är alltid uppskattat.

25/8/07 11:24  
Anonymous Anonym skrev...

Min siffra är korrekt. Jag har nämligen ställt en direkt fråga till mannen som bläddrar med sedlar på kansliet.

Vet inte vilken källa Karlgren hade. Om det överhuvudtaget fanns någon...

27/8/07 07:47  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka