12 september 2007

Sommarvärvningar

Vid sidan av allt annat blev matchen mot Enköping i måndags en tydlig illustration av Andreas Anderssons misslyckade sommar. Den 1 augusti meddelade Örebro att klubben nobbade två provspelare. DIF bjöd in en av dem - brassen Patrick da Silva - för att provträna. Han tackade ja men ångrade sig och for till Spanien i stället. Andreas Andersson reste också utomlands, jobbade på distans och hittade en serb och en nigerian. Djordje Mrdjanin har tagit en ordinarie plats och Chukwudi Nwogu verkade vara på gång innan han skadade sig i går kväll, men är någon av dem tillräckligt bra för att verkligen lyfta laget? Mycket tveksamt. Vi som har bidragit till Gunnars minne har rätt att känna oss missnöjda.

Enköping då? Jo, klubben värvade den andre provspelaren som fick nobben i Örebro, nämligen Jamal Mohamed från Kenya. Jag har inte sett honom spela, men rapporterna säger att det rör sig om en mittfältare som har förmågan att vara konstruktiv och jobba stenhårt på samma gång. Precis en sådan spelare som DIF saknar, med andra ord. Nu gör han succé i Enköping i stället. Till råga på allt lär han ha varit lysande i måndags. Surt.

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Det fanns naturligtvis en anledning till att AIK rekryterade Ola Andersson till tjänsten som sportchef trots att Adde redan fanns i klubben. Adde saknar tyvärr flera av de egenskaper som krävs för att bli en fullgod frontfigur i en elitförening.

12/9/07 18:39  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka