24 oktober 2007

2007

Tre dagar efter bragdmatchen i Sundsvall handlar snacket mellan supportrarna redan om nästa säsong. Alla sådana diskussioner är förstås högintressanta, men det kan vara läge att stanna upp och se tillbaka också. Herregud, vilken resa det har varit. Att Abder Kabous fick kicken i början av året var väl något slags förvarning om vad som komma skulle. Sedan brakade det loss på allvar i april. Premiärförlusten mot Örgryte. Fler förluster och riktigt dåligt spel. Förnedringen i bortamatchen mot Mjällby. Hoten och attentatet mot Mark Selmer. Mark Selmers avhopp. Den positiva Adde-effekten som visade sig bli högst kortvarig. Jonas Lindskogs knäproblem som tvingade honom att sluta. Andreas Anderssons tränaravhopp. Alla provspelarna som kom till Degerfors men var för dåliga. Andreas Petterssons avhopp. Ännu fler förluster. Gunnar Rydholms död. De märkliga uttalandena av Milenko Vukcevic. Sylvias grymma kvitteringsmål i slutminuterna. Momssmällen. Och så plötsligt - fem raka segrar som förändrade allt. Jag tror faktiskt inte riktigt att jag har fattat det än.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Det är inte klarlagt att Mark Selmer verkligen blev hotad. Polisen har ännu inte hittat någon gärningsman vad jag vet. Det enda vi har att gå på är Marks ord och några bitar papper som han visat upp. Vad det är värt är upp till var och en att bedöma.

26/10/07 10:44  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Den här saken har diskuterats tidigare. Jag vägrar helt enkelt att tro att Mark Selmer hittade på hela historien. Att polisen inte har hittat någon gärningsman är inte heller konstigt. I ett sådant här fall är de förstås helt beroende av att få in tips. Uppenbarligen kom det inga.

26/10/07 22:34  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka