10 oktober 2007

Lagets ryggrad

Tobias Solberg och Henrik Berger har haft bättre fotbollssäsonger än den här. Under året har båda visat upp ett spel som gjort dem till tacksamma mål för häcklarna på Stora Vallas ståplatsläktare. Av samma anledning har de ofta hamnat på bänken när jag och andra supportrar lekt hobbycoacher och tagit ut egna startelvor.

Det får vara slut med där nu. Tobias Solberg och Henrik Berger har nämligen den egenskap som är viktigast av alla i det utsatta läge DIF befinner sig i. Hjärta. Häromdagen var jag inne och kikade på hur Östers supportrar resonerar just nu. De flesta verkar vara överens om att lagets usla spel hänger samman med att det är för få i truppen som känner något för klubben. Jag tror att de kan ha en poäng. Därför känns det helt rätt att Milenko Vukcevic satsar helhjärtat på de två spelare som har gjort överlägset flest matcher för DIF. Tobias Solberg och Henrik Berger är lagets ryggrad. Båda bör vara på planen varje sekund som återstår av superettan.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Håller med!

11/10/07 22:40  
Anonymous Anonym skrev...

Ja, det har blivit tyst på gaphalsarna. Både när det gäller Berger och Mackan. Solberg har väl klarat sig ganska bra från kritik trots en mindre bra säsong.

Med många unga som knackar på dörren så ser framtiden ganska ljus ut när det gäller spelare med hjärta. Bara vi överlever denna säsong...

12/10/07 15:18  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka