08 november 2007

Samarbetet med Örebro

Jag är väldigt skeptisk till det planerade samarbetet mellan DIF och Örebro. Inte av känslomässiga skäl, utan av fotbollsmässiga. DIF har kapacitet att nosa på toppen i superettan medan Örebro är ett bottenlag i allsvenskan. Jag tror faktiskt inte att spelarna som inte ens tar plats på deras bänk har något att tillföra hos oss.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Du måste ha fel på din blogg!

8/11/07 20:19  
Anonymous Anonym skrev...

Håller med om ditt fotbollsmässiga resonemnang, en tillfälligt inlånad spelare bör tillföra verklig spetskvalitet. Annars är det långsiktigt bättre att ge egna spelare matchtid att utvecklas.

Sedan säger även hjärtat "Nej tack" i mitt fall.

/tir

8/11/07 23:05  
Anonymous Anonym skrev...

Svårt att ge kommentarer på dina inlägg, måste skriva tre gånger? Det kanske är min dator som knövlar?
Håller med om att ge de egna spelarna mer mathtid för att utvecklas, inte bara 5-10 minuter för att vis vad "de går för" som varit med bla alla lärlingar etc. Förutom Wiktorsson som fick en rejäl chans. Vi har lovande unga spelare, ta hand om dem!

9/11/07 18:20  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Jag har inte hört om någon annan som har har problem med att kommentera (iofs är det alldeles för få som gör det ...). Vad gäller spelare från de egna leden så verkar DIF vara på väg att tänka om. Minst tre av dem som varit juniorer i år ska ju upp i a-truppen till nästa säsong.

10/11/07 23:38  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka