10 november 2007

Slutbetyg anfallarna

Tobias Larsson
Har halkat ur truppen helt i de sista matcherna nu på hösten. Jag trodde verkligen på Tobias Larsson efter att han fick i gång målskyttet under det första året i superettan, men nu verkar han ha stagnerat. Behöver kanske en nystart i en annan klubb.
Betyg: UNDERKÄND

Mano Garcia
En personlig favorit. Mano Garcia jobbar alltid för laget och är effektiv när han får lägen framför motståndarmålet. Formkurvan har gått lite upp och ned i år också, men mest upp.
Betyg: VÄL GODKÄND

Shpetim Hasani
En besvikelse. Shpetim Hasani har passat till många mål och varit riktigt bra i enstaka matcher, men minst lika ofta har han hängt med huvudet och sett oengagerad ut. Två straffmål på hela säsongen är förstås inte godkänt för en tilltänkt skyttekung.
Betyg: UNDERKÄND

Chukwudi Nwogu
Betyget gäller egentligen inte honom utan dem som tog honom till föreningen. Med tanke på att kvoten av icke-EU/EES-spelare redan var fylld borde Chukwudi Nwogu aldrig ha fått chansen.
Betyg: UNDERKÄND

Andreas Drugge
Tog ett steg fram i banan och två steg upp på betygsstegen. Andreas Drugge saknar egentligen mycket av det som brukar prägla en vass anfallare, men när han väl får lägena är han skoningslös. Om han stannar vinner han skytteligan 2008.
Betyg: VÄL GODKÄND

Dejan Doslic
Har bara fått några minuters speltid i år. Visst, killen är född 1990, men med tanke på hans besök i flera europeiska storklubbar hade åtminstone jag förväntat mig mer. Just nu finns det faktiskt en handfull juniorer från de egna leden som känns hetare.
Betyg: UNDERKÄND

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Doslic är född -90, han blir 18 nästa år enligt uppgift på J-sidan. Hur gick de för honom i Portugal? Var det inte där han var sist?

12/11/07 17:31  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Sorry, rent slarvfel av mig. Årtalet är ändrat nu.

13/11/07 00:29  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka