06 november 2007

Slutbetyg mittfältarma

Henrik Berger
Veteranen förklarade att han aldrig hade varit med om att åka ur en serie och att han inte tänkte göra det nu heller. Sedan borrade han ned huvudet och sprang, sprang, sprang. Henrik Berger har haft bättre säsonger rent fotbollsmässigt, men under hösten har hans fantastiska inställning varit extremt betydelsefull.
Betyg: GODKÄND

Andreas Holmberg
Anslöt från Qviding mitt under säsongen. Andreas Holmberg har inte varit dålig på något sätt, men han har inte riktigt blivit den omedelbara injektion som åtminstone jag hade hoppats på. Förhoppningsvis får han upp flåset efter en försäsong tillsammans med de andra i truppen. Då kommer nog målen också.
Betyg: GODKÄND

Tobias Solberg
Ännu en som var direkt svag i våras men som har lyft sig under hösten. Ingen av lagets klarast lysande stjärnor, men lojala spelare vars hjärtan klappar lite extra för DIF behövs också.
Betyg: GODKÄND

Jonas Bergman
Inledde urstarkt men tappade mycket under hösten. Jonas Bergman är grym när han är i form, men han har fortfarande svårt att hålla samma höga nivå över en hel säsong. Nu talar mycket för att han lämnar DIF och försvinner till norska andraligan.
Betyg: GODKÄND

Jonas Lindskog
Hann bara spela sju matcher i år innan skadeproblemen satte stopp för karriären. Spelmässigt har han inte visat någonting, men med tanke på de tråkiga omständigheterna kan han förstås inte få underkänt. Blir det ny karriär som tränare nu?
Betyg: GODKÄND

Johan Bertilsson
Vi får inte ha för höga krav på en spelare som är född 1988, men faktum är att Johan Bertilsson inte har levt upp till det som han visade på försäsongen. Några pigga inhopp har det blivit, men de gånger han har fått chansen från start har det knappt märkts att han varit på planen. Nästa år måste han våga lite mer.
Betyg: UNDERKÄND

Emil Berger
Knappt tio minuters speltid i säsongens betydelselösa sista match är förstås ett klent underlag när det ska sättas betyg, men Emil Bergers inhopp mot Norrköping lovar ändå gott för framtiden. Vi talar trots allt om en spelare som är född 1991. 1991!
Betyg: VÄL GODKÄND

Erik Nilsson
Det blev bara en match från start för Erik Nilsson. Med tanke på att han är lärling är det fullt godkänt, men räcker det för att få ett riktigt kontrakt inför nästa säsong? Jag är tveksam.
Betyg: GODKÄND

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Hur kan Bertilsson som var med i truppen i varje match bli underkänd medan Emil Berger som va med i truppen i en match godkänd?

Bertilsson hade alldeles för höga krav på sig och han gjorde absolut en godkänd säsong enligt mig, kommer nog bli riktigt bra till nästa säsong med lite förtroende...

18/11/07 17:08  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka