05 november 2007

Slutbetyg backarna

Magnus Tappert
Ytterligare en spelare som har täppt till truten på tvivlarna under hösten. Han var ingen hit som högerback, men som mittback håller Magnus Tappert mycket god superettanklass.
Betyg: GODKÄND

Fredrik Holmberg
Har fått andra halvan av säsongen förstörd av ett krånglande lår. Fredrik Holmberg var en av få spelare som imponerade i våras, men med tanke på att det finns andra som har höjt sig kan han inte vara säker på en plats i startelvan när nästa säsong börjar.
Betyg: GODKÄND

Tobias Hedberg
En viktig spelare, trots att han inte är ordinarie. Tobias Hedberg är både mittback och mittfältare och gör aldrig bort sig när han får chansen. Den viktiga matchen mot Falkenberg för en knapp månad sedan är bara det senaste exemplet. Det är möjligt att han själv har tröttnat på bänken och vill till en annan klubb där han får mer speltid, men jag ser honom gärna i DIF nästa år också.
Betyg: GODKÄND

Kalle Norrbin
Det händer fortfarande inte särskilt mycket framåt på högerkanten, men bakåt har Kalle Norrbin visat att han håller på den här nivån. Tiden då Anders Sulisalo, Henrik Berger och Mikael Thuresson gav oss supportrar gråa hår känns plötsligt avlägsen.
Betyg: GODKÄND

Markus Karlsson
Har fått ett litet lyft sedan han tog ett steg uppåt i banan och blev mittfältare i stället för ytterback. Trots det är jag fortfarande en aning besviken på Markus Karlsson. Hans säsong har absolut inte varit dålig, men det sprakar inte om honom på det sättet som det borde kunna göra om en spelare som kommer från allsvenskan.
Betyg: GODKÄND

Renato Rodrigues
Har stått mycket långt från startelvan under hösten. Renato Rodrigues gör en och annan bra match, men lägstanivån är tyvärr alldeles för låg. Precis allt talar för att han har gjort sitt i DIF.
Betyg: UNDERKÄND

Christoffer Wiktorsson
Från juniorerna i DIF till en veckas provspel i Manchester City. Christoffer Wiktorsson har gjort en fantastisk resa under den här säsongen. Han blir förmodligen ännu bättre 2008, men faktum är att han känns som en färdig superettanspelare redan nu.
Betyg: MYCKET VÄL GODKÄND

Djordje Mrdjanin
Kändes som en potentiell flopp när han anslöt till laget sent i somras. Han blev en flipp. Djordje Mrdjanin står rätt, utstrålar lugn och väljer alltid de förståndiga alternativen i försvarsspelet. Att han verkar vara en supertrevlig person gör inte saken sämre. En kanonförstärkning, helt enkelt. Om Andreas Andersson lyckas knyta upp honom för en fortsättning kommer jag att jubla.
Betyg: MYCKET VÄL GODKÄND

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Wiktorsson är knappast så bra, men alltid i Degerfors så hyllas de egna som gudar av folket. Han är bra men inte så bra. Väl Godkänt.

Överdriv inte.

Däremot Djordje, herregud säger jag bara.

1/6/08 16:01  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka