22 januari 2008

Abder Kabous

Abder Kabous verkar ha spelat hela matchen när Marocko besegrade Namibia med 5-1 i afrikanska mästerskapen i dag. Abder Kabous - i Marockos startelva - i afrikanska mästerskapen. Det tar en stund att smälta. Jag tycker väl fortfarande att det var rätt att låta honom gå när det blev som det blev, men jag kan inte ta så lätt på det som många andra verkar göra. En fotbollsspelare av den här klassen får vi förmodligen aldrig mer se i DIF.

5 Kommentarer:

Blogger Tordyveln skrev...

Det är så tragiskt..men ändå härligt att han till slut fann en arbetsgivare som hade mer innanför pannbenet än vad som var fallet i Sverige.
Handlandet när det gäller Abder Kabous är och förblir det största enskilda misstaget i rövitts historia.

22/1/08 05:31  
Anonymous Anonym skrev...

Simon, jag försöker helt enkelt låta bli att tänka på saken. Vilket inte betyder att jag smält det helt och hållet...

22/1/08 09:38  
Anonymous Anonym skrev...

Det är ju väldigt tråkigt att det inte gick, men att han inte var en spelare för de svenska ligorna var väl tydligt, han lyckades ju varken hos oss eller i IFK...frågan är ju om det inte var vårt kollektivistiska tänkande som dödade egoisten?

22/1/08 11:20  
Anonymous Anonym skrev...

Det var väl Tony Gustafsson och inte "arbetsgivaren" som ställde till det för Kabous.

23/1/08 07:17  
Anonymous Anonym skrev...

Säga vad man vill om Kabous. han var briljant med bollen! Tyvärr gick det som det gick. Det var nog inte Tony som ställde till det utan han själv. Han var bättre än att spela i superettan i sverige. Det blir en massa frustration tror jag om man inte får ut alla sin kapacitet. Det är svårt att spela i ett lag som är "sämre", än att man kan få visa sina briljanta sidor. Missförstå mig inte nu. Det är laget som gör en spelare bra!

25/1/08 18:39  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka