17 januari 2008

Nytt förtroende för Dalin?

Valberedningen vill ge Lars-Erik Dalin fortsatt förtroende som ordförande. Jag är inte säker på att det är rätt väg att gå. Rapporterna jag har fått säger att han är en riktig nostalgiker som gärna pratar mycket och länge om hur bra DIF var på 1960-talet. Däremot verkar han inte ha så mycket att säga i diskussionerna om hur klubben ska agera för att kunna hävda sig i framtiden. Det låter förstås inte bra. Samtidigt måste det påpekas att Lars-Erik Dalin själv har sagt att han gärna stiger åt sidan om det dyker upp en annan ordförandekandidat som passar bättre. Uppenbarligen har inte valberedningen lyckats hitta någon sådan. Kompetenta personer som är beredda att lägga ned det omfattande arbete som krävs för att leda en idrottsförening växer tyvärr inte på träd.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Dina rapportörer är ute och cyklar. Lars-Erik Dahlin har järnkoll på vad som krävs för att Degerfors IF ska utvecklas i rätt riktning. Han gör ett jättejobb i det tysta. Valberedningen är mycket glada över att han vill fortsätta. Tro mig.

18/1/08 08:33  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Jag hoppas förstås att det är du som har rätt. I sådana fall har Lars-Erik Dalin bara ett problem - han är för dålig på att förmedla vad han jobbar med. Vi som är medlemmar och älskar DIF vill ju veta.

18/1/08 22:26  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka