16 mars 2008

Träning: Motala-DIF 0-4

DIF är tillbaka på rätt spår igen. 4-0 mot Motala är i paritet med vad vi borde kunna förvänta oss, men med tanke på resultaten i de senaste träningsmatcherna känns det som en klar framgång. Dessutom tyder de ganska knapphändiga rapporterna från matchen på att provspelarna skötte sig bra. Ekonomin och hur de har sett ut sig på träningarna måste förstås vägas in, men om bedömningen blir att de kan förstärka laget kanske det är läge att försöka kontraktera båda. Med tanke på den befintliga truppen tycker jag faktiskt att det vore vettigare att fylla på med två mittfältare än med en mittfältare och en anfallare.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Provspelarna såg riktigt intressanta ut. Dessutom var backlinjen klasser bättre både offensivt o defensivt nu när Fidde o Mackan gått ner. Tror att när man väl ser tillbaka Adde A: nyförvärv i år så kommer vi va nöjda, men i fallet Samuelsson har han misslyckats något. Tyvärr alldeles för orörlig. Fast vi behöver ju tre mittbackar eftersom säsongen e lång.

Mano ser också riktigt bra ut. Betänk även att vi har skador på Hasani, lill-fidde o Solberg! Det här kan bli ganska skapligt till slut.

Tack för en skön blogg!! / mida dida

17/3/08 06:32  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Tack för rapporten - och för berömmet! Nu gället det bara att de där kontrakten skrivs på också ...

18/3/08 01:12  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka