08 maj 2008

U21: DIF-Sirius 3-1

Utvecklingslaget tog revansch för premiärdebaclet och spöade Sirius med 3-1 i går kväll. Intressantast med matchen är att Dejan Doslic fortsätter att göra mål. Häromveckan blev det hela fem stycken för juniorerna. Det kanske är förmätet att ha en åsikt i frågan när jag inte har sett spelarna på träningarna, men med tanke på vad de äldre anfallarna har presterat känns det som att det snart är dags att ge honom en ordentlig chans i superettan. Inte fem minuter, inte en kvart utan en halvlek - minst.

För övrigt känns det en smula märkligt att den överlägset fylligaste rapporten från gårdagsmatchen på Stora Valla finns att läsa på Sirius officiella hemsida. Där få vi hemmalagets startelva, till exempel. Den har jag inte hittat någon annanstans.