01 juli 2008

Ingen bra reklam

Finns det något bra med att förlora med 1-6? Det skulle vara att spelarna i DIF inte gjorde någon vidare reklam för sig. Efter Magnus Tapperts och Fredrik Holmbergs fina vår är det några som har nämnt deras namn i samma mening som ordet allsvenskan. Det kanske är fel att döma ut deras chanser efter en match, men insatsen i lördags talar för att de inte är redo för spel på den nivån. Det såg mer än lovligt virrigt ut emellanåt. Simon Nurme kan inte lastas för något av målen, men han gjorde egentligen inga kvalificerade räddningar heller. Jag tror inte att någon i den trojkan får erbjudanden uppifrån när deras kontrakt går ut. Då ökar givetvis chanserna att de stannar i Värmland.

2 Kommentarer:

Blogger ptrkhmbrg skrev...

Bra poäng.
Och framför allt, bra för Degerfors. Tror jag. För egentligen borde det väl vara illavarslande? Vi vill väl ha allsvensk kvalitet i backlinjen...

2/7/08 12:47  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Det är både och, förstås. Jag tror att det är viktigt att rekrytera en kärntrupp av spelare som är "lagom bra", så att man har chansen att få lite kontinuitet i lagbygget. Förhoppningsvis kan DIF få det nu, även om alla i den nämnda trio kanske inte vill stanna.

2/7/08 23:19  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka