22 oktober 2008

Så går det ...

... enligt hjärnan:

DIF strider tappert men är egentligen aldrig nära att rå på Brommapojkarna. Hemmalaget gör 1-0 efter 20 minuter, bevakar ledningen och kontrar in 2-0 i andra halvlek. Resultatet glädjer förstås publiken på Stadsparksvallen, som får se hemmalaget Jönköpings Södra och Limhamn Bunkeflo spela 0-0 i decenniets sämsta fotbollsmatch alla kategorier. Det innebär att Enköping också trillar ned i division 1, trots 3-2 hemma mot Mjällby.

... enligt hjärtat:

DIF gör en heroisk kämpainsats och lyckas klara 0-0 på Grimsta IP. Hemmalaget pressar våldsamt mot Simon Nurmes mål under de sista tio minuterna, men för en gångs skull studsar bollarna rätt. Samtidigt åker ett skärrat Jönköpings Södra på ett kontringsmål mot Limhamn Bunkeflo och förlorar med 0-1. Enköping har allt i egna händer men lyckas inte vinna ens mot ett Mjällby som går på halvfart. 1-3 där betyder att DIF kniper den sista kvalplatsen och kan se fram emot ett dubbelmöte med Öster.