17 november 2008

Källgren på ingång?

DIF verkar jobba på ganska bra när det gäller Björn Källgren. Enligt lokalblaskan Nya Lidköpings-Tidningen - som tyvärr ser ut att ha plockat bort artikeln jag läste online för ett par dagar sedan - har han redan hälsat på i Degerfors och fått ett kontraktsförslag. Andra intresserade klubbar som nämns i sammanhanget är AIK, Hammarby och Skövde. Björn Källgren må vara lovande, men att han skulle klara att ta steget direkt från division 4 till allsvenskan låter osannolikt. AIK skulle förstås kunna placera honom i Väsby, men det bortser vi från just nu. Då återstår Skövde och DIF. För Skövde talar att det är en större stad som ligger närmare Götene. För DIF talar allt annat. Flytta till Värmland, Björn!

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Ryktas att Björn fick ett samtal av en alt. gruppering bara någon timme efter nerflyttningen var klar ;)

Vad som sades är än så länge mellan parterna.

18/11/08 08:40  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Exakt vad det betyder vet jag inte, men det låter bra. Det kan aldrig vara någon nackdel att tilltänkta nyförvärv får klart för sig vad det är för skillnad mellan att spela för en klubb som Skövde och att spela för DIF.

18/11/08 23:10  
Blogger Unknown skrev...

Jag har hört rykten om att det är fler som har talat med Björn.

Tydligen är han i Frankrike nu. Vi får väl se vad som händer när han kommer hem, om han kommer hem.

19/11/08 10:26  
Anonymous Anonym skrev...

Det är sant att Björn är i Franrike, han provspelar för det franska topplaget Nice i högsta ligan. Han har provtränat med AIK, DIF och ska provträna med HIF såfort han kommer hem ifrån frankrike.

Djurgården ligger björn närmast hjärtat, han har varit djurgårdare hela sitt liv ;)

1/12/08 08:18  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka