02 december 2008

Bomber och granater

Jag tänkte inte ens på det i den allmänna bedrövelsen på Grimsta IP, men tydligen tände någon en bengal på bortasektionen. Nu kostar det tilltaget DIF och Vulkanerna 15 000 kronor. Den skyldiga skiter alldeles säkert högaktningsfullt i vad jag och andra nätskribenter tycker om saken. Däremot kan det finnas personer som läser det här som har möjlighet att påverka. Jag tycker att ni ska uppmana er polare att betala böterna ur egen ficka.

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

"Jag tänkte inte ens på det"
Nej just det men någon golbög lr tattare i slips från förbundet "råkade" få nys om det.

Varför startas inte en debatt mot SvFFs regelverk?! Istf någon som gör något trevligt för DIF och dess fans. Inte tillåtet, nej det är klart men 15 000 gentemot "BROTTET" är ju helt oacceptabelt!

3/12/08 07:14  
Anonymous Anonym skrev...

Man kan ju säga som så att föreningen inte fick speciellt mycket för sina 15 000 kr. Man kanske hade kunnat göra nåt bättre för femton lakan om inte nån, som är mer intresserad av det som sker på läktaren än vad som sker på plan, tänt på vad det nu var. Nej bort med skiten! Det är fotbollen vi skall se på inte en massa anlagda bränder!

3/12/08 12:43  
Anonymous Anonym skrev...

och hur intressant är fotbollen runt de lag det inte finns en levande läktarkultur.... noll!

Från publik (ej bekant till spelare) och sponsorer

3/12/08 16:34  
Anonymous Anonym skrev...

Det är väl fotbollen som drar publiken till matcherna inte klacken! Inte blir det färre åskådare på Valla om klacken försvinner? Jo jag vet att de som står i klacken får räknas bort men det känns för egen del som det kan kvitta om de har de värderingarna som du har!

3/12/08 19:32  
Blogger Simon Rothelius skrev...

Jag tycker också att straffet är orimligt hårt, men nu när det är utdömt måste pengarna in. Därför bör du/ni som känner den skyldiga uppmana henne/honom att betala. Det känns säkert kymigt att ta den diskussionen med en polare (?), men gör det ändå. För DIF:s skull.

3/12/08 21:01  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka