11 december 2008

Tobias Hedberg

Jag har alltid betraktat mig som en hemvändarskeptiker, men inte i dag. Inte när Tobias Hedberg ska provspela för Motala. Hallå? Här har vi en erfaren men utvecklingsbar defensivspelare som har klubbkänsla och faktiskt höll hyfsat även i superettan. Priset kanske är ett problem - men om Motala tror sig har råd borde DIF också ha det. Det skadar i alla fall inte att kolla läget.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

de där är bara ett rykte, har själv pratat med tobbe o han sa att sportchefen i mota har hört av sig, tobbe ahr dock inte sagt ja eller nej !!

11/12/08 23:02  
Anonymous Anonym skrev...

Jag vet att det finns intresse för Tobbe från Motala håll. Precis som anonym skrev vet jag inte om han tackat ja eller nej.

Min första tanke är nej, men efter att Axel Kjäll nu tackat nej(ILLA ILLA) och M.Nilsson ryktas göra samma sak tycker jag helt klart att DIF måste kolla upp spåret. Kan vi inte köpa loss honom kanske vi kan låna honom nästa säsong?

Vi måste få in minst 2 rutinerade defensiva spelare om vi inte ska bli tvugna att spela SEB därbak!

12/12/08 10:04  
Anonymous Anonym skrev...

Två saker:
1. Den så kallade sportchefen i Motala är från Degerfors och känd för att inte alltid hålla sig till hela sanningen.
2. Hedberg v i l l spela defensiv mitt. Där har vi redan tillräckligt med spelare. Mittback? Kanske. Men där vill han inte spela.

12/12/08 22:54  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka